Hoppa till sidans innehåll

Kommande datum och aktiviteter

2017-08-13 16:35
Nedan följer viktiga kommande datum och information inför medlemsmöte, uppvisningar på både F21 och Biltema samt sommaravslutningen på fältet.
  • Uppdaterad: 2017-08-13 16:38

Följande datum är viktiga för dig som medlem:

20/8, 13:00 (Preliminär tid) Medlemsmöte på fältet.

Vi kommer gå igenom resultatet av årets MSFI, vad fungerade bra och vad kan förbättras inför nästa års 20-års jubileum. Vi kommer även med hjälp av er att redan nu bestämma nästa års datum.

 

Flygdagen på F21 (26/8) Vilka gör vad och vilka modeller har vi att tillgå. Flygdagen på F21 drar omkring 50000 åskådare från hela Norrland. Detta är ett ypperligt tillfälle för oss att visa upp oss med vår verksamhet. I år har vi möjlighet att under två tillfällen ha maskiner i luften med tillhörande speaker från arrangören. Förra gången det begav sig var detta mycket uppskattat både bland publik men även våra egna medlemmar. Vill vi så kan vi även låta publiken pröva Dubbelkommando.

Biltemadagen (26/8). Samma dag som flygdagen. Cirka 10-15000 besökare. Samma sak här med ett ypperligt tillfälle att visa upp oss. Vi kommer här erbjuda besökarna att "pröva-på" bilkörning med klubbens bilar samt visa upp flyg och bil. Biltema har under ett par år varit vår huvudsponsor och med ny varuhuschef gör vi bäst i att visa upp oss från vår bästa sida. 

Det är av yttersta vikt att vi ses den 20/8 för att gå igenom vilka modeller som skall visas upp samt vilka som är med. Vi behöver sätta samman ett program så att speakern på F21 kan prata för oss och våra modeller som syns i luften.
Dessa två arrangemang med uppvisning, likt tidigare uppvisningar är av yttersta vikt för att vi skall synas utåt och locka fler medlemmar till föreningen. Fler medlemmar ger en stabilare förening, både ekonomiskt men även då vi skall genomföra arrangemang och fler personer kan hjälpas åt.

26/8 Uppvisning på F21 samt Biltema

Mer info kommer efter medlemsmötet!

9/9 Klubbdag.

Biltävling och flygaktivitet på fältet. Klubbens medlemmar får pröva bil och flyg samt ett klubbrace och gemensam grillmiddag. Detta blir den officiella avslutningen på utomhussäsongen, även om fältet och banan kommer fortsätta vara öppet så länge vädret tillåter.

Anmälan till vår tävling görs HÄR

SMS-lista.

Styrelsen har precis startat upp en ny SMS-lista med nummer +4670903296014. Denna sms-grupp är ej någon chatt-grupp likt tidigare sms-grupper. I denna kan endast styrelsen skicka ut meddelanden till medlemmarna. Den medlem som svarar skickar endast sitt svar till styrelsen och ej till övriga medlemmar. Detta kommer ge mindre plingande i medlemmarnas mobilerna. Övriga och tidigare grupper kan ses som frivilliga chatgrupper för föreningens medlemmar. Medlemmarna själva kan i de gamla grupperna lägga till medlemmar. Detta kan ni ej göra i INFO-gruppen utan här lägger styrelsen automatiskt till medlemmar då de betalat medlemsavgiften. Har du ej fått ett sms om denna grupp har du som medlem antingen angivit fel nummer i ditt medlemsinfo eller ej angivit något mobilnummer. Logga in på ditt konto och åtgärda. VI påminner även om att ni som har en "smartphone" installerar appen "SUPERTEXT". Ni kan då själva välja hur ni vill ta emot dessa meddelanden, ändra ditt användarnamn, söka nummer till någon av gruppens medlemmar med mera.

Nya drönarregler.

Den 1/8 trädde den nya lagen i kraft gällande obemannade farkoster såsom "drönare" och FPV-utrustade flygetyg. Mer information om detta kommer sättas upp på vår hemsida. Ni som flyger drönare/multicopter/fpv är alltid trygga att flyga på fältet sålänge avgiften till SMFF är erlagd via klubben. Då gäller bland annat vår gruppförsäkring även för er.

Slutligen går våra kondoleanser till familj Rune Westbom. Informationen att vår äldste tillika hedersmedlem Rune har gått bort mötte oss nyligen med sorg. Föreningen kommer hedra Rune och hans tid som aktiv i föreningen med tyst minut samt en gåva via begravningsentreprenören.

Nu hoppas vi på stort deltagande den 20/8 på fältet.


Flyg lågt och fort! (Gäller både bil och flygplan :) )


Obs, vid frågor går det bra att svara på detta mail eller skicka ett mail till This is a mailto link. Vill man hellre ringa finns Marcus allt som oftast anträffbar på 070-6586729

Vi ses / Styrelsen

Skribent: Marcus Von Elling
Epost: Adressen Gömd

VÅRA SPONSORER

 

 

 

 

 

 

Arnes

 

 

NEX

 

 

Biltema 

 

 luleaenergi

 

 

 

 

Fotogalleri

IMG_0628

 

 

 

  

Webkamera

webkamera

Postadress:
Luleå RCK
Kronan H1
97442 Luleå

Besöksadress:
Handelsvägen 19
97345 Luleå

Kontakt:
Tel: 070-3955021
E-post: This is a mailto link

Se all info