Hoppa till sidans innehåll

MSFI Information - Uppdaterad 20190607


Midnight Sun Fly-In, 2019-års RC-fest!

UPPDATERAD 2019-06-07  Denna sida kommer fortlöpande uppdateras med dokument och information rörande 2018 års MSFI - Besök därför sidan regelbundet.

Välkommen till informationssidan om Midnight Sun Fly-In.

Luleå RC klubb hälsar alla varmt välkomna till 2018-års upplaga av Midnight Sun Fly-In. I år firar evenemanget 20 år som modellflyg-flygträff och därav kommer vi hålla igång under hela två veckor mellan den 25/6 till och med den 8/7. Likt tidigare år kommer vi presentera ett schema över veckorna med olika aktiviteter för alla olika typer av flygfarkoster såväl som för RC-bilar.

Naturligtvis kommer det finnas hobbyhandlare på plats för att serva dig som besöker träffen. En av dessa är ML-hobby som traditionsenligt tar med hela sitt sortiment.

Anläggningen som Luleå RC klubb förfogar över är väl utbyggd med ett flygfält på cirka 50 hektar inklusive asfalterad rullbana som mäter 140 meter och en tjärn för sjöflyg. Till bilåkarna har vi en komplett 1/8-buggybana där det även i år kommer arrangeras en deltävling i serien ”Nordsvenskan”.

Föreningen har inga restriktioner så räkna med att ni kommer flyga och köra modellbil dygnet runt.

Vår stora yta för husvagnsekipage ger er en möjlighet till bekvämt boende. Till detta har vi även varmvattendusch och WC kostnadsfritt för deltagarna.

Missa inte detta unika och kanske sista tillfälle till att träffa likasinnade modell-kamrater, titta på fina modeller och samtidigt låta familjen njuta av det utbud då Luleå, sommartid visar sig från sin allra bästa sida.

http://www.visitlulea.se för evenemang, aktiviteter och boende. Missa inte F21 Flygmuseum som har öppet tisdag till söndag 4 juli till 13 aug mellan 11 och17.

För uppdaterad information om flygveckan så rekommenderas ett besök på Luleå RC klubbs webbplats: https://www.lulearcklubb.se/ eller på Facebook: https://www.facebook.com/MfkJupiter/

Vid frågor vänligen kontakta ansvariga:

Bill: 070-5406825
Kent: 070-3301555
Robert: 070-3483756

This is a mailto link

Välkomna önskar Luleå RC Klubb

Informationen nedan gäller för 2018 och kommer uppdateras.

MSFI 2018 Program - MSFI Program, Detta kan komma att ändras pga väder, deltagare eller andra oförutsedda händelser.

Skriv ut detta dokument och ha det gärna klart då ni anländer.

Registrering MSFI

På vår camping finns det plats för cirka 60 husvagn/bil ekipage. För att allt skall flyta lite bättre kommer vi i år att be er registrera er i kiosken innan ni ställer upp ert ekipage. Ansvariga för campingen kommer bära gula västar för att lätt synas och kunna svara på frågor.

MSFI Campingcarta

LRCK Flygsäkerhetsregler

LRCK Flygregler Uppvisning

 

För vår personal under meetinget

Vi kommer behöva frivilliga som ställer upp och jobbar under träffen. Fundera redan nu på vad du som medlem kan bidraga med. Just nu har vi ett antal obemannade arbetspass i kiosken som vi behöver personal till. Varje arbetspass är 4 timmar. Anmäl vilken tid du kan jobba, annars placerar vi ut DIG där det passar oss.

Arbetslista och övriga dokument för klubbens medlemmar finns att läsa här: Öppettider/arbetspass 

mvh

/Styrelsen

Uppdaterad: 25 JUN 2018 01:43

BESÖK FÖRENINGENS SPONSORER. DESSA HJÄLPER LULEÅ RC-KLUBB ATT NÅ VÅRA MÅL!

 

lulea_400_symbol_svv_webb.png

  

 

 

ny_logga_llt_200.png  

  

Arnes

 

NEX

 

Biltema 

 

luleaenergi

  

Fotogalleri

IMG_0628

 

 

 

  

Webkamera

webkamera

Postadress:
Luleå RCK
Handelsvägen 19
97345 Luleå

Besöksadress:
Handelsvägen 19
97345 Luleå

Kontakt:
Tel: 0705406825
E-post: This is a mailto link

Se all info