Hoppa till sidans innehåll

Luleå Race Team

25 DEC 2019 17:27
Nu söker vi nya medlemmar till Luleå Race Team 2020.
  • Uppdaterad: 25 DEC 2019 17:27

Nu närmar sig år 2020 med stormsteg. För vår klubb betyder detta att ”Luleå Race Team 2020” ska sättas upp.

Vi är kända runt om i Sverige för våra röda lag-tröjor och vi sitter alltid tillsammans på tävlingar och har alltid en skön stämning i gänget. Vi är ett lag i en individuell sport, helt unikt i Sverige.

”Luleå Race Team” är till för klubbens aktiva medlemmar som tävlar med R/C-bilar men riktar sig främst till våra juniorer/debutanter men även till er seniorer som vill vara ledare eller faddrar. Som ledare är du med och driver verksamheten i teamet samt stöttar våra juniorer och hjälper till med tex resande till tävling. Teamet åker på tävlingar tillsammans och stöttar varandra med allt vad det gäller R/C-bilar och tävlandet. Under året genomför ”Luleå Race Team” utbildningar för medlemmar såsom teknikträning, underhåll/inställningar, samt tävlingsutbildning mm.

Vi söker nu nya team-medlemmar och det ni behöver göra är att anmäla ert intresse att vara med genom ett mail eller sms till klubben alternativt till Per, Adam eller Marcus.

Kravet för att ingå i ”Luleå Race Team” är att du genomför minst 3 tävlingar under 2020 varav 1 är utanför kommungränsen samt att du kör minst 5 varv på vår inomhusbana och klarar detta på under 1 minut. Det sista kravet gäller för det kommande året, dvs du har tid på dig medan du ingår i teamet att uppnå detta mål. Lagkläder har vi i dagsläget ingen kostnad på men vi siktar likt förra året på att kunna ge våra juniorer kläder till väldigt subventionerade priser. Om detta återkommer vi om i januari.

Både nybörjare som rutinerad så kan jag lova att du kommer att utvecklas som förare men även som individ av att vara med i vårt team/lag. Passa på att skicka in att du gärna vill vara med så ses vi på banorna.

 

Med vänliga hälsningar,

Adam

Skribent: Adam Mujagic
E-post: Adressen Gömd

BESÖK FÖRENINGENS SPONSORER. DESSA HJÄLPER LULEÅ RC-KLUBB ATT NÅ VÅRA MÅL!

 

lulea_400_symbol_svv_webb.png

  

 

 

ny_logga_llt_200.png  

  

Arnes

 

NEX

 

Biltema 

 

luleaenergi

  

Fotogalleri

IMG_0628

 

 

 

  

Webkamera

webkamera

Postadress:
Luleå RCK
Handelsvägen 19
97345 Luleå

Besöksadress:
Handelsvägen 19
97345 Luleå

Kontakt:
Tel: 0705406825
E-post: This is a mailto link

Se all info