Hoppa till sidans innehåll

LRCK Racing Team

22 MAJ 2018 10:27
  • Skapad: 22 MAJ 2018 10:27

Nu drar vi igång "Luleå R/C Klubb RACING TEAM". 

Detta team är för de medlemmar som ännu inte riktigt vågat ta steget från klubbträning/tävling till att tävla utanför kommungränsen. 
Klubben kommer med hjälp av de redan etablerade förarna att coacha nybörjarna i allt ifrån hur en tävling genomförs praktiskt såsom tävlande till att hjälpa dem med justeringar och inställningar. Vi kommer dessutom tillse att de som behöver får skjuts till och från race samt boende på plats vid de tillfällen detta är nödvändigt. Som teammedlem kommer du även få möjlighet att bära klubbens team-kläder och ingå i en fantastiskt rolig och utvecklande gemenskap. 

Det enda kravet vi ställer på de som vill ingå i teamet är att de under året kör 2 tävlingar utanför stadsgränsnen i någon av de lokala serierna NTCC (Touring och F1) eller Nordsvenskan (1/8or och 1/8el) samt att de är medvetna om att de representerar Luleå R/C Klubb och uppträder så som vi själva vill bli bemötta på tävling av våra medtävlande. Vi har inget krav på placering i respektive tävling mer än att just DU får så roligt som det går att ha. 

Känner Du dig redo att ta dig och sporten till en ny nivå och är intresserad av att ingå i detta team. Anmäl dig då till någon av de ansvariga Marcus, Per, Curt eller Adam. Du kan skicka PM, sms eller maila. 

Tävlingskalender för sommaren 2018 är publicerad här som en bild. Fundera på vilket race just DU vill åka till. I dagsläget har vi representanter på tävlingar i Skellefteå, Boden, Älvsbyn och Robertsfors. 

Välkommen med din ansökan.

Marcus 070-6586729

Skribent: Marcus Von Elling
Epost: Adressen Gömd

BESÖK FÖRENINGENS SPONSORER. DESSA HJÄLPER LULEÅ R/C KLUBB ATT NÅ VÅRA MÅL!

 

  

 

 

  

 

  

 

  

Arnes

 

NEX

 

 Biltema 

 

 luleaenergi

  

Fotogalleri

IMG_0628

 

 

 

  

Webkamera

webkamera

Postadress:
Luleå RCK
Handelsvägen 19
97345 Luleå

Besöksadress:
Handelsvägen 19
97345 Luleå

Kontakt:
Tel: 0703955021
E-post: This is a mailto link

Se all info